loading

Een moment astjeblieft..
close

Big Tree: op weg naar het volgende avontuur!

Avontuur, reizen, wandelen, kamperen, klimmen: Wij staan klaar om jou voor jouw Outdoor avontuur uit te rusten en zo deel van jouw avontuur te worden!

Iedereen heeft iets anders nodig om zijn doel te bereiken en bestand te zijn tegen de grillen van de natuur. De passie waarmee wij steeds weer nieuwe dingen ontdekken, steken wij ook in onze Big Tree outdoor shop. Daar hoort een gemotiveerd team bij, dat jou inspireren wil, nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe doelen te bereiken.

Als deel van de SIGNA Sports Group, werken wij samen met experten uit een groot aantal verschillende gebieden, om jouw expeditie door onze shop nog spannender te maken. Ontdek met ons outdoor steeds opnieuw!

Onze visie

Niet alleen willen wij ons steentje bijdragen aan jouw avontuur maar wij willen er ook een deel van worden!

Een geselecteerd en up-to-date assortiment zorgen ervoor dat onze Big Tree klanten altijd precies dat vinden, wat ze nodig hebben. Maar dat is niet ons enige basisprincipe: wij steken veel passie in Big Tree en ...

... passen het assortiment niet alleen aan de trends, maar vooral aan jouw behoefte aan,
... handelen verantwoordelijk: naar het milieu, de medewerkers, de klanten en onze partners,
... blijven trouw aan onszelf en handelen alle processen en taken zelf af.
... vergeten ondanks bureaustoel en computer nooit waar wij ons het meeste thuis voelen: buiten!

Onze service

Wij doen er alles aan dat niets jouw outdoor avontuur in de weg staat:

Competente medewerkers bieden de hoogste standaard op het gebied van service en staan met raad en daad terzijde. De korte wegen tussen de afdelingen, het familiaire team en de motivatie van een ieder garanderen jou:

  • een geselecteerd en up-to-date assortiment
  • eenvoudig en gratis retourneren met 30 dagen retourrecht.
  • deskundig advies van onze vriendelijke klantenservice per mail via klantenservice@bigtree.nl

Iedereen in ons Big Tree-team heeft zijn eigen definitie en motivatie van en voor
outdoor, waardoor ons team een kleurrijke mix van outdoor-, reis- en sportliefhebbers is.

Jörn Stiller, CEO

Het gevarieerde landschap van Kroatië, de Franse of Italiaanse west Alpen of het uitgestrekte heuvelachtige Namibië – het ontdekken van adembenemende landschappen, vreemde landen en andere culturen is precies wat voor Jörn Outdoor betekent. Daarom bracht zijn laatste reis hem naar Marokko waar hij offroad onderweg was. Stoppen waar het je het beste bevalt, daar de tent opzetten en de dag bij het kampvuur afronden.

Markus Christl, founder

... heeft altijd de voorkeur gegeven aan de spannende kant van het leven "off the beaten track" en bereisde met rugzak bijna alle continenten. Ook in zijn mid 40s gaat hij nog steeds op avontuur – zowel qua werk als privé!